3 évnél régebbi cikk

Holnaptól lezárják a Gáz utcát
·KözlekedésGáz utca·Utolsó frissítés: undefined
Holnaptól lezárják a Gáz utcát
·KözlekedésGáz utca·Utolsó frissítés: undefined

A lezárás október 30-án, péntekig tart majd, azonnali beavatkozást igénylő útburkolati munkálatok miatt.

Azonnali beavatkozást igényel a Gáz utca alatt haladó távhő főgerincvezeték nyomvonalán az útburkolatban bekövetkezett állapotromlás. Október 26-tól, hétfőtől péntek délutánig lezárás lép érvénybe a javítási munkálatok céljából: az utca a 9-11. számú társasházak közötti kijelölt gyalogosátkelőhelyig a Rákóczi utca, valamint Sarló utca irányból zsákutcaként működik. Az érintett autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

A Gáz utca 9. és 11. közötti kijelölt gyalogosátkelőhely alatt található távhő főgerincvezeték nyomvonalán az útburkolatban olyan mértékű állapotromlás következett be, ami azonnali beavatkozást igényel.

A javítási munkálatok idején október 26-án, hétfőn 6 órától előreláthatólag október 30-án, pénteken 16 óráig a Gáz utca mindkét forgalmi pályáját az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják: ezért az utca a 9-11. számú társasházak közötti kijelölt gyalogosátkelőhelyig a Rákóczi utca, valamint Sarló utca (Budai út) irányból zsákutcaként működik; a korlátozott útszakaszra eső ingatlanok megközelítése biztosított marad.

A Gáz utca Gáz utcai garázssor - Sarló utca közötti páros és páratlan oldali szakaszán, az ingatlanok megközelítésnek és elhagyásnak biztosításra megállási tilalom kerül bevezetésre. Kérik az érintett társasházak lakóit, hogy a korlátozás idején gépjárműveiket a Fűtőerőmű területén kiépített parkolókban helyezzék el.

Az autóbuszok áthaladása nem biztosítható, ezért a 23-as, 33-as, valamint a 34-es autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és a terelőútvonalon érintett valamennyi megállóhelyeken megállnak, az alábbiak szerint:
- „23”-as járat: a külső végállomás irányába: a 23E jelzésű járat Budai úti járatútvonala, terelőúton; befelé irányban az eredeti járatútvonalon
- „33”-as járat: külső végállomás irányába: a Lövölde út – Budai út – József Attila utca – Rákóczi utca terelőútvonalon; a Vasútállomás irányába az eredeti jártútvonalon
- „34”-es járat: a külső végállomás irányába: az eredeti járatútvonalon; a Vasútállomás irányába a Rákóczi utca – József Attila utca – Deák Ferenc utca terelőútvonalon

Kérik a lakosság és gépjárművezetők türelmét és megértését, illetve, hogy úti céljaik megközelítése során a zárásokat vegyék figyelembe, és fokozott figyelemmel kísérjék a közúti jelzéseket. Javasolt a WAZE útvonaltervező alkalmazása.

(Forrás: ÖKK)

Borítókép: fmc.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek