Fair30 °C
2021. június 19. szombat Gyárfás
Menü
Házhozszállítás

Vasárnapig még ünnepi díszben ragyog Fehérvár belvárosa

Vasárnapig gyönyörködhetünk a Belváros ünnepi díszeiben, és sétálhatunk a karácsonyi hangulatot idéző fények alatt. A rendkívüli és szokottnál csendesebb időszakra tekintettel nem vízkeresztkor kezdték el az adventi és karácsonyi díszek bontását, hanem csak a jövő héten hétfőn látnak hozzá.

Aki még nem látta, vagy szívesen nézi meg újra és újra az ünnepi fényekbe öltözött Belvárost, a város karácsonyfáját és a betlehemet, az még megteheti ezen a héten. Bár a karácsonyi ünnepkör vízkereszt napján zárul, a rendkívüli és szokottnál csendesebb időszakra tekintettel január 6-án még nem bontották el az adventi és karácsonyi díszeket Székesfehérváron.

A Városgondnokság szakemberei és a helyi virágüzletek képviselői január 11-től, hétfőtől kezdik meg a dekorációk és a díszvilágítás leszerelését, a karácsonyfa és a Városháza udvarán álló betlehem bontását és elszállítását.

Az időjárás-előrejelzés is téliesebb időt ígér a hétvégére, de egy belvárosi sétát mindenképpen érdemes még betervezni vasárnapig, a Kossuth utcától a Városház téren és a Fő utcán át a Zichy ligetig.

(Forrás: ÖKK)

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • HÍRADÓ 17 órakor 2021. június 18.
  HÍRADÓ 17 órakor 2021. június 18.
 • Kibővítette együttműködését az Óbudai Egyetem és a HARMAN
  Kibővítette együttműködését az Óbudai Egyetem és a HARMAN
 • Közösségi sportnapot szerveznek Palotavárosban
  Közösségi sportnapot szerveznek Palotavárosban
 • Már át lehet venni a karszalagot a holnapi futballmeccsre
  Már át lehet venni a karszalagot a holnapi futballmeccsre