5 évnél régebbi cikk

Akár fehérvári is lehet Az Év bölcsődéje
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Akár fehérvári is lehet Az Év bölcsődéje

Már van fehérvári a jelöltek között, a további jelöléseket pedig november 30-ig lehet leadni az Év Bölcsődéje elismerésének elnyeréséért.

Az Év Bölcsődéjét keresi a Sudocrem Magyarország. Első alkalommal szervezik meg a megmérettetést, melyen a legtöbb szavazatot elnyert hazai intézmény értékes nyereményhez jut. Ha belopta magát a szívetekbe a hely, ahová a gyermeketek először közösségbe jár vagy járt, vagy bármi más okból szívügyeteknek érzitek a bölcsődei ellátás népszerűsítését, a kedvenc bölcsiteket akár Ti is jelölhetitek ezen a linken.

A jelöléseket november 30-ig lehet leadni.

A jelöltek között van a székesfehérvári Napraforgó Bölcsőde is, melynek vezetőjével egy korábbi elismerés kapcsán már mi is beszélgettünk. Most itt az alkalom, hogy a kisgyermekgondozást szívvel-lélekkel végző bölcsődei dolgozók munkáját elismeréssel illessük: jelöljetek még több fehérvári bölcsődét, és szavazzatok, hogy nyerhessenek!

Szavazni a jelölések lezárását követően november 30-tól lehet, a megadott linket a kiválasztott bölcsi nevére kattintva, a Szavazz gomb megnyomásával. Így:
:

A szavazás december 12-én zárul le.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek