4 évnél régebbi cikk

Újra Karácsonyi Gálára készülnek a fehérvári szinkronúszók
Újra Karácsonyi Gálára készülnek a fehérvári szinkronúszók

Minden esztendő utolsó havának egyik leglátványosabb székesfehérvári sporteseménye az Orka SE szinkronúszóinak Karácsonyi Gálája. Idén sem marad el a látványos bemutató, december 14-én gyönyörködhetünk majd a kűrökben.

Az Orka SE szinkronúszóinál hosszú évekre visszatekintő hagyomány, hogy az egyesület versenyzői, kicsik és nagyok egyaránt, vízbe szállnak a hagyományos decemberi Karácsonyi Gálán. A fehérvári szinkronúszók az est folyamán bemutatják az adott esztendőben a hazai és nemzetközi versenyeken sikereket hozó kűröket, bepillantást engednek a következő év készülőben lévő koreográfiáiba és bemutatják külön erre az alkalomra készített, karácsonyi műsorukat is.

Természetesen idén sem marad el a nagyszabású gála, melyet december 14-én 17 órától rendez meg az Orka SE a Csitáry G. Emil Uszodában. A fehérvári lányok a gála előtt még hazai versenyeken szerepelnek, az elmúlt hétvégén a VII. Aquatic-Cewe Kupán 43 fehérvári szinkronúszó szállt medencébe. A lányok eredményesek voltak, több érmes és pontszerző helyet sikerült szerezni. 

Mini párosban a Balogh Zsuzsanna-Szakáll Sára duó 2., a Pinka Luca-Szampiás-Fábri Lili kettős a 4. helyen végzett. Mini csapatoknál a 4. helyet szerezték meg az orkások Bakos Nikoletta, Káli Flóra, Kovács Enikő, Poór Dóra összetételben, míg ötödik helyen végzett a Fülöp Zita, György Izabel, Lövész Réka, Heltay Panna egység.

Kombinációs kűrökben gyerek korosztályban ezüstérmes lett az Orka csapata, mely Bagi Kála Tímea, Burger Ágota, Csizmadia Nikolett, Fésűs Napsugár, Kozma Kincső, Koncsol Jázmin, Tímár Amina, Tóth Bettina összeállításban szállt vízbe. Mini kombinációs kűrben Bakos Dorina, Felföldi-Fi Lara, Fazekas Boglárka, Fisi Rebeka, Kovács Panni és Varga Jusztina szintén a 2. helyet szerezték meg.

Az előírt gyakorlatokban 4. helyezett lett Pápai Fanni és Mészáros Anna, ötödikként végzett Grozeva Darina, míg Deme Boglárka és Pálinkás Noémi a hatodik pozíciót szerezte meg.

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek