3 évnél régebbi cikk

Járműveit árverezi a NAV - elektronikus aukción lehet licitálni rájuk
Járműveit árverezi a NAV - elektronikus aukción lehet licitálni rájuk

841 járművet árverez a NAV. Az elektronikus aukciósorozaton személygépkocsik, tehergépkocsik, autóbuszok, pótkocsik és motorkerékpárok kerülnek kalapács alá - tájékoztatott Mártonné Beke Éva a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatósága kommunikációs referense.

A korábban hivatali célra használt járművekből -12 ezer forinttól 4,6 millió forint kikiáltási árig - széles a kínálat. A legöregebb, új gazdára váró jármű 27 éves, a legfiatalabb 2018-as évjáratú, melyeknek átlagos futásteljesítményük 200 000 kilométer. Állapotuk nagyrészt megfelel a koruknak, de akadnak közöttük sérült, balesetes, totálkárosak, ahogyan kiváló állapotban lévők is.

Az árverési hirdetmények pontosan tartalmazzák a járművek műszaki adatait, ezekről személyesen is meggyőződhet az érdeklődő.

A kínált márkák között található Ford, Skoda, Renault, Nissan, Opel, Seat, Volkswagen, Suzuki, KIA, Honda, Fiat, Volvo, Subaru, Mazda, Chevrolet, Mercedes, Jeep, Audi, Mercedes, Daewoo, Kawasaki.

A járművek folyamatosan, csomagokban kerülnek fel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Elektronikus Aukciós Rendszerébe a következő napokban. Az aktuális árverések és bővebb információ a konkrét tételekről a https://e-arveres.mnv.hu/ címen érhető el.

Borítókép: pexels.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek