Hírek
2020. 04. 12., 14:38Hírek,kórházVargha Tamás: Mielőbb legyen teljes jogkörű vezetője a fehérvári kórháznak!Vargha Tamás városunk országgyűlési képviselőjeként húsvétvasárnap Facebook-oldalán annak a véleményének adott hangot, miszerint kiemelten fontosnak tartja, hogy kórházunk élén mindenképpen és mielőbb legyen teljes jogkörrel rendelkező orvosszakmai vezető.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 12., 10:21
Hírek,koronavírusTovább nőtt a fertőzöttek száma Fejérben, már csak 15 ezren vannak hatósági karanténban MagyarországonHúsvétvasárnapra 1400 fölé emelkedett Magyarországon a koronavírussal igazoltan fertőzöttek száma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 11., 22:08
Hírek,koronavírusKoronavírus: Fejér megyében terjed leggyorsabban a vírus - 39. napA járvánnyal kapcsolatos mulasztás miatt menesztették a fehérvári kórház főigazgatóját. Megyénkben terjed leggyorsabban a koronavírus, Fejér megyében hétszeresére ugrott a fertőzöttek száma március vége óta. A fővárosban újabb idősotthonban harapózott el a járvány. A szombati nap eseményeinek össze...
2020. 04. 11., 19:50Sport,öttusaVicces videóban mutatja be Kovács Sarolta és 15 másik öttusázó, hogyan (ne) sportolj otthonMit csinál a világjárvány ideje alatt egy öttusázó? Egyelőre úgy tűnik, hogy nem unatkozik, és még egy kis szórakozásra is marad ideje. A fehérvári Kovács Sarolta és 15 társa vicces karanténvideót készített az öttusás home office-ról.
2020. 04. 11., 18:46Hírek,koronavírusA járvánnyal kapcsolatban mulasztott a leváltott székesfehérvári kórházigazgató Napok óta látható a számokon, hogy Fejér megyében nő a leggyorsabban a koronavírusos betegek száma, nem véletlenül vezette be itt a polgármester a legszigorúbb korlátozásokat a húsvéti hétvégére. Mint kiderült, a fehérvári kórház főigazgatója a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban olyan súlyos mulasz...
2020. 04. 11., 16:51Hírek,tűzEgy hektáron ég a nádas Pátka külterületénMintegy egy hektárt érint a tűz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 11., 11:43
Hírek,húsvétBrutális roham volt a fehérvári boltokban nagyszombat reggelén!Így nehéz elkerülni a tömeget!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 11., 10:26
Hírek,koronavírusTízzel emelkedett a koronavírusos betegek száma tegnap óta Fejérben, már 82-en vannakÚjabb nyolc fővel emelkedett az elhunytak száma egy nap alatt, és összesen 1310 igazolt koronavírusos beteg van hazánkban.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetVillanyoszlopnak ütközött egy kamion SzékesfehérváronAz oszlop kitört az ütközés következtében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetSzinte fékezés nélkül rohant a kocsisorba egy autós az M7-esenA Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette a balesetet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,rendőrségSzékesfehérváron is lesz fordulója a komoly nyereménnyel járó közlekedésbiztonsági vetélkedőnekA „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt az ORFK hirdette meg, a legügyesebb család jutalma egy új Škoda Scala.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 11., 09:32
Hírek,kórházLeváltották a fehérvári kórház igazgatójátÁprilis 9-én leadta hivatalát a Fejér Megyei Szent György Kórház igazgatója, Csernavölgyi István.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 10., 21:56
Hírek,koronavírusKoronavírus: új lélegeztetőgépet kapott a kórház, a dohányboltoknak is be kell zárniuk 15 órakor - 38. napFejér megye Budapest és Pest megye után továbbra is a legfertőzöttebb megyének számít a koronavírusos megbetegedések tekintetében. Ez történt pénteken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 10., 17:29
Sport,sportKülönleges versenyautón dolgoznak egy fehérvári műhelybenÚjabb nagy fába vágta a fejszéjét Auszmann Gyula. A fehérvári autóversenyző újabb versenyautót épít, a garázsban már több mint félkész állapotban van egy több mint negyvenéves Polonéz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 10., 16:02
Hírek,vásárlásVideó mutatja be, hogy bevásárlás közben milyen könnyen terjedhet a koronavírusAkár úgy is elkaphatjuk a koronavírust egy szupermarketben, hogy tőlünk több sornyi távolságra köhögött egy fertőzött személy. Zárt térben percekig terjedhet a vírus a levegőben a mit sem sejtő vásárlók között. Egy finn egyetem rövid animációban mutatja be a folyamatot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 10., 13:58
Hírek,koronavírusFehérvár és több Fejér megyei település is szigorított a kijárási korlátozáson, van, ahol lezárták a községetSzékesfehérvár és több Fejér megyei polgármester is élt a speciális jogosítvánnyal, amely szerint húsvéthétfő estig szigoríthatnak a kijárási korlátozáson túl.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 10., 10:12
Hírek,koronavírusIsmét Fejérben ugrott a leginkább a koronavírusos betegek száma Pest megyén és a fővároson kívülÚjabb 17 megbetegedést regisztráltak Fejérben, ezzel a legfertőzöttebb megyének számítunk Pest és a főváros után.
2020. 04. 09., 22:34Hírek,időjárásErős UV-sugárzás miatt a meteorológiai szolgálat is otthonmaradásra szólít fel - időjárás húsvét hétfőigAz Országos Meteorológiai Szolgálat is otthonmaradásra szólít fel, mivel pénteken erős UV-sugárzás várható. Az intenzív napsütés a hétvégén is folytatódik, hétfőn várható némi csapadék.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 09., 22:23
Hírek,koronavírusKoronavírus: a Fejér megyei betegek többségét a fehérvári kórházban ápolják, Móron is van már több fertőzött - 37. napÁprilis 11-én nem szűnik meg a kijárási korlátozás Magyarországon, Fejér megyében már 55 fertőzött van, akiknek többségét a székesfehérvári kórházban ápolják. Cser-Palkovics András péntek reggel a Facebookon ad tájékoztatást a hosszú hétvégére várható fehérvári intézkedésekről. Budapesten gócpont le...
2020. 04. 09., 21:02Hírek,fecskeFecskefészkeket telepítettek a FecskepartraNagyjából 30 kerámiafészket helyeztek fel a laktanya melletti trafóházra a Városgondnokság szakemberei. A környéket kedvelik a molnárfecskék, akik remélhetőleg rá is találnak az új fészkekre.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőÍgy mosta el az eső és a jég egy pillanat alatt Fehérvárt és környékét vasárnapSzékesfehérvárt egy zivatart, Csórt pedig a jégeső tarolta le rövid idő alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,húsvétA hét elején még fagyhat hajnalban, majd melegedés kezdődik A hét elején még napos, de hideg idő várható, éjszakánként a szélcsendes helyeken fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. A hét közepén felhősebb, csapadékosabb idő várható - írja a HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeVáltozékonyra fordul az időjárás a hétvégén, vasárnapra visszaesik a hőmérsékletSzombaton még 16-21 Celsius-fok körül alakul a csúcshőmérséklet, majd egy hidegfront miatt vasárnapra 6-7 fokkal visszaesik.
2020. 04. 09., 18:55Hírek,koronavírusKoronavírus: határozatlan időre meghosszabbítják a kijárási korlátozásokatHatározatlan ideig maradnak a kijárási korlátozások, de hetente mérlegelik a szükségességét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 09., 16:08
Hírek,fociKovács István: "Most az a dolgunk, hogy formában tartsuk magunkat és adott esetben folytassuk ott, ahol befejeztük"Még nyolc meccse van hátra a MOL Fehérvár FC-nek az idei bajnokságból, ám lassan egy hónapja nem lépett pályára a csapat a koronavírus-járvány miatt. A focisták otthon készülnek, de még nem mondtak le arról, hogy belátható időn belül újra nézők előtt játszhassanak.
2020. 04. 09., 10:06Időjárás,álhírekNem érkezik csütörtökön és pénteken Csernobilból radioaktív levegő MagyarországraÁlhír terjed az interneten a Magyarországot csütörtökön és pénteken Csernobil felől elérő radioaktív levegőről. Az Országos Meteorológiai Szolgálat azt kéri, hogy senki ne terjesszen hamis információkat.
2020. 04. 09., 09:07Hírek,koronavírusKoronavírus: újabb 8 halott az országban, Fejérben 6 új beazonosított fertőzöttKözelít az 1000-hez az országszerte beazonosított koronavírus fertőzöttek száma. Az elmúlt egy napban 8 áldozatot követelt a vírus, 85 emberről derült ki országszerte, hogy megfertőződött, közülük 6 Fejér megyei.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!