Partly cloudy24 °C
2020. július 15. szerda Henrik
Menü

Székesfehérvári pizzéria is bekerült Magyarország TOP 100 étterme közé

Székesfehérvári pizzéria is bekerült Magyarország TOP 100 étterme közé
A Pizza Dellarosso bekerült a 2020-as Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauzba (Fotó: facebook.com/Pizzadellarossofehervar)

A nem hagyományos éttermi kategóriában a Pizza Dellarosso idén is bekerült a 2020-as Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauzba.

Székesfehérvárról indult, és most már Veszprémben és Budapesten is van Pizza Delarosso. Az itt készült pizzák különlegességének és sikerességének alapját - az étteremkalauz szerint is - a minőségi alapanyagok és a hosszan, kevés élesztővel kelesztett, egyedi, saját fejlesztésű tészta adja. Erre jön még a minőségi feltét - a végeredmény pedig, hogy a szakemberek is Magyarország legjobb 100, nem hagyományos étterme közé sorolják a székesfehérvári helyet.

És hogyan apasztrofálja a Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauza a nem hagyományos, vagy alternatív vendéglátást? "Ezek a helyek szakítanak a formális éttermi hagyományokkal, abban viszont megegyezik a hozzáállásuk, hogy minőségre és egyediségre törekednek, legyen szó pizzaszeletről, igényesen összeállított hotdogról vagy hamburgerről vagy éppen olyan triviális(nak tűnő) ételekről, mint a szendvics vagy croissant."

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár