Cloudy22 °C
2020. július 14. kedd Őrs
Menü

Nőnapi ajándékötletek Fehérváron

Nőnapi  ajándékötletek Fehérváron
Lepjük meg a fehérvári hölgyeket! (Fotó: pickpik.com)

A tavasz első ünnepe a nőnap, mi mással is lephetnénk meg a szebbik nem tagjait, mint a kikelet legszebb színeivel, legyenek azok egy virágcsokorban vagy frissen manikűrözött körmökön.

Több mint száz éve ünnepeljük Magyarországon a nőnapot. A dátum onnan ered, hogy a textilipari nődolgozók 1857. március 8-án New York utcáira vonultak, magasabb fizetésért és emberibb munka feltételekért tüntettek. Ez volt az első március 8-hoz köthető esemény.

A nőnap eredetének további részleteiről ebben a cikkben írtunk részletesen. 

A jelenbe visszakanyarodva viszont, a fő kérdés, hogy mivel ajándékozzuk meg a hölgyeket ezen a napon. Ha nőnap, akkor virág - ez tulajdonképpen adja magát. De ha az utolsó pillanatban kapsz észbe, vagy nincs időd elmenni a virágboltba, elég csak felkapnod a telefont és házhoz rendelni az egyedi csokrok valamelyikét. Ezt kínálja az Anemone Fleur Székesfehérváron.  

Virág, akár már házhozszállítással is (Fotó: facebook.com/AnemoneAndi)
Virág, akár már házhozszállítással is (Fotó: facebook.com/AnemoneAndi)

Szép ajándék lehet, ha egy kényeztető manikűrre vendégeljük meg hölgy családtagjainkat, szeretteinket. Persze nőként akár saját magunkat is meglephetjük azzal, hogy megszépíttetjük kezeinket így a tavasz kezdetén. Kiváló lehetőséget kínál erre a fehérvári  B&BnailsbyBetty szalon.

Ha magunkat lepnénk meg szép körmökkel (Fotó: facebook.com/bedonekalmanbernadett/)
Ha magunkat lepnénk meg szép körmökkel (Fotó: facebook.com/bedonekalmanbernadett/)

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár