Hírek
2019. 09. 11., 16:30Közlekedés,retróIntelmek az M7-es autópálya használatához a 70-es évekbőlIsmét kifutott egy újabb nyári szezon az M7-esen. Sajnos idén is volt minden, amit nem szerettünk volna: zsúfoltság, baleset, idegállapot, ökölrázás. Mondhatnánk, van, ami nem változik sosem, hiszen a 70-es években készült filmremek hasonló pillanatokat idéz, igaz, itt a főszereplők a KGST autócsodá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 11., 14:51
Hírek,munkaA székesfehérváriak bíznak a munkáltatójukban, de abban is, hogy hamar találnak új munkahelyetEmelkedett a dolgozók munkavállalói bizalmi indexe, és egyre többen gondolják úgy, még sokáig fennmarad az őket foglalkoztató cég, valamint a pozíció, amelyben dolgoznak.
2019. 09. 10., 21:21Hírek,gyászElpusztult a Veszprémi Állatkert zsiráfbébijeSzomorú posztban jelentette be a Veszprémi Állatkert, hogy elpusztult a kevesebb mint egy hónapja született zsiráfborjú. Egyelőre nem tudják, hogy miért halt meg a kiszsiráf.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 10., 12:43
Hírek,érdekességMiért virágzik ősszel a vadgesztenyefa Székesfehérváron?A Lövölde úton virágozni kezdtek a vadgesztenyefák, dacolva az ősszel. Szép, szép és az illatos tavaszt idézi, de sajnos nem jelent jót, és még csak nem is a klímaváltozás eredménye.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 10., 10:54
Hírek,figyelemSzeptember 12-től kezdődik az őszi rágcsálóirtás FehérváronFontos: ne érintsétek meg az irtószeres dobozokat!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 09., 16:29
Hírek,innovációAz RI2integrate projekt záró konferenciája BudapestenA szeptember 30-án záruló projekt fő célja a kiemelt kutatás-fejlesztési infrastruktúrák helyi beágyazottságának támogatása, illetve az ezekben rejlő gazdasági potenciál kiaknázása.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 08., 19:25
Hírek,időjárásEső, napsütés és 30 fokos maximumok várhatóak a jövő hétenMíg a múlt hétvégére a kánikula volt a jellemző, addig ezen a héten már inkább a lehűlés vette át a főszerepet, és olyan hidegfront szakadt ránk, amelynek köszönhetően elkönyveltük, hogy innentől visszafordíthatatlanul átveszi az ősz a gyeplőt. Persze nem eszik olyan forrón a kását...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 08., 14:14
Hírek,állatokElég az állatkínzásból! - a Belvárosban tiltakoztak a fehérvári állatbarátokOrszágos demonstrációhoz csatlakoztak a székesfehérvári állatszeretők. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,kényelmes munkaMiért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?A virtuális asszisztensek általában szabadúszók, akiket fel lehet kérni arra, hogy segítsenek a vállalkozások mindennapi vagy speciálisabb feladatainak elvégzésében. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 07., 13:55
Sport,fociElkészült Magyarország futballtérképeMinden osztályban megkezdődött a 2019/2020-as labdarúgó idény, a kieső-feljutó csapatokkal pedig elkészült Magyarország frissített focitérképe, amely a három legmagasabb osztály csapatait mutatja be.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 06., 20:04
Hírek,zene"Csöndben ne lépj az éjszakába át" - meghallgattuk Iggy Pop új lemezétIggy Pop új lemeze ma jelent meg, és őszintén szólva egyelőre még vegyesek az érzéseim az albumot illetően. Az előadó saját bevallása szerint a lemez sajátossága, hogy más művészek gondolatait közvetíti, elmondása szerint ő csak kölcsönadja a hangját.
2019. 09. 05., 16:46Hírek,tökKét éven belül az óriástök-termesztők világranglistájára kerülne a gárdonyi tökkirályÖtszáz kiló. Ez az óriástök-termesztőknél a választóvonal: akinek sikerül ilyen méretű tököt növeszteni, felkerül a világranglistára. Keszler László ötödik éve pumpálja az energiát és a pénzt a hatalmas tökökbe, két éven belül szerinte el is érheti az álomhatárt. Idén két gárdonyi kertben egy 250 és...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 05., 14:28
Hírek,balesetKamionok ütköztek az M7-esen, torlódásra kell számítaniPolgárdi térségében, a Balaton felé vezető oldalon ütközött két tehergépjármű nem sokkal dél előtt, a mentés idején egy sávon a halad a forgalom.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 04., 12:59
Közlekedés,KRESZÚj táblákat helyeztek ki az Új Csóri úti és az Auchan körforgalomhoz a torlódások csökkentéséértAz úgynevezett cipzár-elv használatára hívják fel a figyelmet az Új Csóri úti körforgalomnál Várpalota és az elkerülő út felől, valamint az Auchan körfogalomnál Veszprém felől kihelyezett jelzések. Ha ráéreznek a sofőrök a szabályra, akkor elvileg csökkenhet a torlódás, így a várakozás is.
2019. 09. 04., 11:09KözlekedésbalesetTizenöten sérültek meg a 81-esen történt balesetbenBusz és kisteherautó ütközött szerdán, a hajnali órákban a 81-es főút 26. kilométerszelvényénél, Mór térségében.
2019. 09. 03., 19:02Sport,fociFehérvári focista a Puskás-díj finalistái közöttTovább folytatódik az álom, ugyanis beválasztották az immáron a MOL Fehérvár FC színeiben futballozó Zsóri Dániel csodaszép ollózós gólját a FIFA Puskás Ferenc-díj legjobb három találata közé. Innentől a legendákból álló bizottság kezében a sorsa, akik szeptember 23-án hirdetnek győztest. Szurkolunk...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 02., 16:31
Sport,sportKözel félszáz tokiói kvótát gyűjtöttek eddig a magyar sportolókTizenegy hónap múlva már javában zajlik a XXXII. nyári olimpia Tokióban. A kvóták szépen gyűlnek, a magyar sportolók eddig negyvenhat indulási jogot gyűjtöttek be, a java pedig még most jön.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 02., 11:07
Hírek,VédelemSzirénapróba lesz Fehérváron szeptember 3-án, keddenSzékesfehérvár külső védelmi tervének részleges gyakorlására kerül sor szeptember 3-án, kedden délelőtt. A program során a városban telepített lakossági tájékoztató szirénák kétszer is megszólalnak. Az elhangzó riasztás lakossági intézkedést nem igényel. A délelőtt folyamán az oktatási intézményekbe...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,sportmajálisEgészség, élmény, közösség: Sportmajális 2024Tizenharmadik alkalommal ünnepelt sporttal Székesfehérvár május elsején.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongFehérvári hokisok vezérletével győzelem a vb-n, Alba zakó SzolnokonA magyar válogatott második bolzanói vb-sikeréből nagy kanállal vették ki a részüket a Volán játékosai, az Alba kosarasai viszont csalódást keltő produkcióval maradtak alul a Tisza-partján kedd este.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,ingyenHúsz éves a Nyitott Tornatermek-program – több mint ötezren sportolnak rendszeresenHúsz éve indult útjára Székesfehérváron a Nyitott Tornatermek-program. A kezdeményezés, mely országos szinten is egyedülálló, egyre nagyobb népszerűségnek örvend a városban.
2019. 09. 01., 19:47Hírek,időjárásSzeptember első hetében végre fellélegezhetünkHétfőn még aránylag meleg napunk lesz, de a hét többi napján a maximumok 24-28 fok között maradnak. Az előrejelzés szerint csapadékban sem lesz hiány, így végre jövőhéten fellélegezhetünk.
2019. 08. 29., 15:05Sport,sportKatonákkal edzettek a fehérvári hokisokNem mindennapi száraz edzésen vett részt a Hydro Fehérvár AV19 csapata. A jégkorongosok a honvédségi gyakorlópályán tették próbára erejüket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 08. 29., 11:06
Sport,PortréTiber Laca hetvenévesHetvenedik születésnapján köszöntjük Tiber Lászlót, a Videoton egykori kiváló válogatott labdarúgóját. A futballrajongók kedvenc Lacája az ünnepen pályafutása tanulságairól, családjáról, barátairól, sikereiről, örömeiről, szomorúságairól osztja meg gondolatait olvasóinkkal.
2019. 08. 28., 12:46Hírek,bűnügyKannabiszt termesztett otthonában a Fejér megyei férfi Otthonában fogták el a mányi férfit a bicskei rendőrök.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!