Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 24., 11:56
Hírek,rongálásFeladta magát a lovasszobrot megrongáló fiatal férfiA térfigyelő kamera felvételének kiadása után jelentkezett a rendőrségen a Városház téri lovasszobrot megrongáló elkövető.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2019. 09. 23., 23:10
Sport,fociA fehérvári Zsóri Dániel nyerte a FIFA Puskás-díjatSzeptember 23-án tartották meg a milánói Scalában a 2019-es FIFA-gálát, amely során a MOL Fehérvár FC labdarúgója, a tizennyolc éves Zsóri Dániel nyerte meg a legszebb gólért járó elismerést, a FIFA Puskás Ferenc-díjat.
2019. 09. 23., 18:40Hírek,gyilkosságMeggyilkoltak egy idős asszonyt SzékesfehérváronA rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 23., 11:18
Hírek,rongálásLetörték a Városház téri lovasszobor kardjátSzombat éjszaka ismeretlen tettesek letörték a Városház téri 10-es huszárok lovasszobrának kardját.
2019. 09. 22., 17:11Időjárás,időjárásMelegebb, de több eső - ez lesz a jövőheti időjárásA hajnalok is melegebbek lesznek, de jön az eső - ez derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 20., 13:55
Hírek,szavazásMilyen legyen a Virágóra jövőre?Ismét online lehet megszavazni, hogy milyen legyen a székesfehérvári Virágóra a következő nyáron. Ezúttal nem három, hanem eggyel több variáció közül lehet választani október 6-án éjfélig.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 20., 11:05
Hírek,életmentésNyaralásuk közben mentette meg a fehérvári mentős házaspár egy férfi életétEgy hatvan év körüli férfit élesztett újjá szeptember 19-én a székesfehérvári mentőtiszt házaspár, Pápai Imre és felesége, Kitti Mallorcán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 19., 13:56
Hírek,forgalomkorlátozásForgalmirend-változások lesznek a Lecsófőző Vigasság és a hétvégi programok kapcsánIgazi programkavalkád várható a hétvégén, és az utakon lezárásokra is kell készülnünk. Szombaton a Fehérvári Lecsófőző Vigasság környékén, vasárnap pedig a Rákóczi úton, Várkörúton tartott kerékpáros piknik és elektromos járművek találkozójához kapcsolódóan lesznek forgalmirend- változások Székesfeh...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,kényelmes munkaMiért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?A virtuális asszisztensek általában szabadúszók, akiket fel lehet kérni arra, hogy segítsenek a vállalkozások mindennapi vagy speciálisabb feladatainak elvégzésében. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
2019. 09. 18., 21:16Hírek,balesetVideó: így vágták ki a tűzoltók és a mentők a sérültet a kocsiból ZámolynálSúlyos baleset történt kedden Zámoly és Székesfehérvár között. A sofőr az összeroncsolódott járműbe szorult, a tűzoltók és a mentők közösen szabadították ki. Az akcióról videó is készült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 18., 14:36
Hírek,munkaTovábbra is a feldolgozóiparból hiányzik a legtöbb emberValamelyest csökkent, és összetételében is némileg módosult az üres álláshelyek száma egy év alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 18., 12:53
Sport,búcsúViszlát, Gabi bácsi! Elhunyt Horváth Gábor, a Vidi UEFA-kupa-döntős csapatának legendájaSzékesfehérvár egy újabb legendával lett szegényebb.
2019. 09. 17., 18:38Hírek,balesetHalálos vonatgázolás történt GárdonybanGyalogost sodort el egy vonat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 16., 18:46
Hírek,óriáskerékÓriáskerék lesz a Zichy ligetbenDr. Cser-Palkovics András hétfőn jelentette be az óriáskerék érkezését. A hétvégi Lecsófőző Vigasságon már élvezhetjük is a pazar kilátást a Zichy ligetben.
2019. 09. 16., 14:51Hírek,jótékonyságA Facebookon kér új laptopot egy kutya a fehérvári HEROSZ-nakA HEROSZ kimaxolja a cukiságfaktort: a Fehérvári Állatotthonnak új laptopra van szüksége, de ez sajnos meghaladja a lehetőségeiket. Úgy döntöttek, hogy az emberekhez fordulnak segítségért. Vagyis nem ők, hanem a Kis Tit névre keresztelt szupercuki kiskutya.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 16., 12:58
Sport,sportVisszatértek a fehérvári szurkolókÉrdekes összeállítással rukkolt ki a sportstatisztika.blog.hu, mely a 2011/2012-es szezontól kezdve egészen a legutóbbi idényig összesítette a fehérvári élvonalbeli csapatok nézőszámait.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 16., 10:45
Hírek,vadászatErdőlátogatási tilalmat vezetnek be Székesfehérvár környékén isEgy hónapig a biztonság érdekében csak a turistautakat használjuk!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 15., 20:07
Hírek,időjárásÉrkezik a lehűlés a hétenVisszakacsintottunk a nyárba egy kicsit az elmúlt napok 25 fok körüli időjárásával. A hétfő szintén ennek jegyében telik még, keddtől viszont érkezik a lehűlés és legfeljebb húsz fokig emelkedik majd a hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,sportmajálisEgészség, élmény, közösség: Sportmajális 2024Tizenharmadik alkalommal ünnepelt sporttal Székesfehérvár május elsején.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongFehérvári hokisok vezérletével győzelem a vb-n, Alba zakó SzolnokonA magyar válogatott második bolzanói vb-sikeréből nagy kanállal vették ki a részüket a Volán játékosai, az Alba kosarasai viszont csalódást keltő produkcióval maradtak alul a Tisza-partján kedd este.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,ingyenHúsz éves a Nyitott Tornatermek-program – több mint ötezren sportolnak rendszeresenHúsz éve indult útjára Székesfehérváron a Nyitott Tornatermek-program. A kezdeményezés, mely országos szinten is egyedülálló, egyre nagyobb népszerűségnek örvend a városban.
2019. 09. 15., 10:47Hírek,balesetElütött egy embert a vonat Dinnyés és Székesfehérvár közöttMegnő a menetidő a székesfehérvári vonalon: vasárnap reggel fél 8-kor a Zágráb felé tartó Gradec IC (IC 200) Dinnyés és Székesfehérvár között elütött egy embert.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 14., 14:44
Hírek,innovációKiterjesztett valósággal közvetíthetik a jövő évi olimpiátMinden bizonnyal elsősorban a fantasztikus sporteredmények miatt maradhat emlékezetes a 2020-as olimpia, de televíziós közvetítések megújulása is bekerülhet a sporttörténelembe, első alkalommal kaphat szerepet a kiterjesztett valóság.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 13., 15:04
Sport,Portré"Akár még katona is lehet belőlem" – beszélgetés Demeter Bence fehérvári öttusázóvalKisfiúként még nem öttusáról és olimpiáról álmodott, inkább az autók és a gokartok foglalkoztatták. Most a sport a mindene, és nem tartja kizártnak, hogy még a 2024-es olimpiát is megcélozza. A távlatokat illetően is őriz bőven terveket a tarsolyában, ezekről is beszélgettünk Demeter Bencével.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 12., 12:48
Sport,sportFehérvári indulók a Budapest–BamakónTegyük őszintén szívünkre a kezünket, s valljuk be bátran: legalább egyszer életünkben mindannyian elgondolkodtunk azon, hogy érdemes lenne nekivágni életünk nagy kalandjának! Van, akinél ez sebességet, felfedezést, varázslatos tájakat és homokdűnéket jelent. Nekik találták ki a Budapest–Bamakót. A ...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!