Partly cloudy11 °C
2021. január 21. csütörtök Ágnes
Menü
Házhozszállítás

A fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét is

A fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét is
Gazdag Kitti (középen) a 2018-as Superbodyt is behúzta (Fotó: Gazdagh Szilvia)

November 17-én, szombaton lement a 2018-as SuperBody, ahol Magyarország legfittebb testépítői mérték össze tudásukat és izmaikat. A székesfehérvári Gazdag Kitti is az indulók között volt, és mint eddigi összes versenyéről, ezúttal is éremmel, a Wellness kategória győzteseként térhetett haza.

November 17-én immár 21. alkalommal hozták össze a Vasas Jégcentrumban a Scitec Nutrition által megtámogatott, legjelentősebb magyar testépítő versenyt, a Superbodyt. A nem mindennapi helyszínhez különleges meglepetés is dukált, a szervezők megálmodtak egy jégszobrot, amely többek között azt szimbolizálja, hogy amilyen kifinomult és aprólékos munkát igényel a jégfaragás, olyan nehéz műfaj a testépítés is. Természetesen sztárvendége is volt a rendezvénynek: a többszörös Mr. Olympia döntős, a világ egyik legesztétikusabb profi versenyzője, Cedric McMillan is tiszteletét tette az eseményen.

Ezen a verseny vett részt a fehérvári Gazdag Kitti is, aki, ahogy korábbi interjúnkból kiderül, teljes erőbedobással készült a megmérettetésre. Kitti eddigi összes testépítő versenyén dobogón végzett: a 2017-es FitBalance-on Wellness kategóriában második helyezést ért el, 2018-ban a FitBalance Beach Bodyról szintén ezüstöt vihetett haza, ám a Scitec Muscle Beach 2018 után már egy aranyérem is bekerülhetett a vitrinbe.

Ezt a sort folytatva nevezett be a Superbodyra, ahol Wellness kategóriában szintén behúzta az első helyet. "A Superbody Magyarország legrangosabb testépítő versenye, itt olyan nagy nevek is versenyeznek, mint pl. a fehérvári Sántha Tomi is. A 2018-as versenyt Budapesten, a Vasas Jégcentrumban bonyolították le nagyon profi körülmények között, elismert, nemzetközi bírói stábbal és remek versenyzőkkel. Hatalmas öröm volt számomra, egyben hihetetlen, hogy sikerült ezt a versenyemet is megnyerni. Sokat készültem, és végre beérett a kemény munka, persze így is van még mit javítani!"

Kittivel ezután a felkészülésre terelődött a szó, illetve arra, hogy mennyi támogatást kapott ez idő alatt. "Minden vendégem, barátom segített pár jó szóval, de legtöbb köszönet két edzőmnek, Kiss Marcellnek és Kraft Andrásnak jár, akik minden reggel velem küzdöttek és segítették edzéseimet. Mellettük hálás vagyok Vörös Nikinek, aki pózolásban és diétámban segített, emellett barátnőként is támogatott, illetve Sántha Tominak, aki amellett hogy ő maga is készült a versenyre, folyamatosan biztatott és ellenőrizte formámat. És a legfontosabbak a családom, akik elviseltek stresszes napjaimon, és próbálták levenni a sok terhet a vállamról. Természetesen vőlegényem, Törteli Balázs is mellettem állt, aki profi bokszolóként tudja milyen egy versenyfelkészülés, végig kísérte utamat legnagyobb támaszomként."

Ezután a siker után kíváncsian kérdezősködtem a jövőről, hogy mi lehet a következő lépcsőfok Kitti karrierjében. "Jelenleg szeretnék egy kis pihenőt adni magamnak, hogy a szervezetem visszatöltődjön. Szeretném megszervezni az esküvőnket, hiszen áprilisban menyasszony lettem. Utána pedig visszaveszem a bikinit, ugyanis minden álmom, hogy külföldi versenyeken indulhassak. Emellett továbbra is sokat dolgozok, illetve egy kicsit visszaülök az iskolapadba is, a tanulást sosem lehet abbahagyni!"

A fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét is

A Superbody Magyarország legrangosabb testépítő versenye (Fotó: Gazdagh Szilvia)

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

 • Soron kívül beadott koronavírus-vakcinák miatt robbant ki botrány Ausztriában
  Soron kívül beadott koronavírus-vakcinák miatt robbant ki botrány Ausztriában
 • Rendhagyó módon tartották meg a Szent Sebestyén napot
  Rendhagyó módon tartották meg a Szent Sebestyén napot
 • 4 milliárd 265 millió forint támogatást biztosít, a magyar vidék számára a kormány
  4 milliárd 265 millió forint támogatást biztosít, a magyar vidék számára a kormány
 • Együttműködési megállapodás született a Honvédelmi Sportszövetség és a Vasvári Álatános iskola köz
  Együttműködési megállapodás született a Honvédelmi Sportszövetség és a Vasvári Álatános iskola köz
 • Nagy az érdeklődés az otthonfelújítási támogatás iránt
  Nagy az érdeklődés az otthonfelújítási támogatás iránt
 • Üveges céklát hív vissza a forgalomból a Bonduelle
  Üveges céklát hív vissza a forgalomból a Bonduelle
 • Kiadta az ideiglenes engedélyt az orosz vakcinára a magyar gyógyszerészeti hatóság
  Kiadta az ideiglenes engedélyt az orosz vakcinára a magyar gyógyszerészeti hatóság
 • A magyar miniszterelnök levélben fejezte ki gratulációját és jókívánságait az amerikai elnöknek
  A magyar miniszterelnök levélben fejezte ki gratulációját és jókívánságait az amerikai elnöknek

Eseménynaptár