Partly cloudy4 °C
2020. március 30. hétfő Zalán
Menü

A fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét is

A fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét is
Gazdag Kitti (középen) a 2018-as Superbodyt is behúzta (Fotó: Gazdagh Szilvia)

November 17-én, szombaton lement a 2018-as SuperBody, ahol Magyarország legfittebb testépítői mérték össze tudásukat és izmaikat. A székesfehérvári Gazdag Kitti is az indulók között volt, és mint eddigi összes versenyéről, ezúttal is éremmel, a Wellness kategória győzteseként térhetett haza.

November 17-én immár 21. alkalommal hozták össze a Vasas Jégcentrumban a Scitec Nutrition által megtámogatott, legjelentősebb magyar testépítő versenyt, a Superbodyt. A nem mindennapi helyszínhez különleges meglepetés is dukált, a szervezők megálmodtak egy jégszobrot, amely többek között azt szimbolizálja, hogy amilyen kifinomult és aprólékos munkát igényel a jégfaragás, olyan nehéz műfaj a testépítés is. Természetesen sztárvendége is volt a rendezvénynek: a többszörös Mr. Olympia döntős, a világ egyik legesztétikusabb profi versenyzője, Cedric McMillan is tiszteletét tette az eseményen.

Ezen a verseny vett részt a fehérvári Gazdag Kitti is, aki, ahogy korábbi interjúnkból kiderül, teljes erőbedobással készült a megmérettetésre. Kitti eddigi összes testépítő versenyén dobogón végzett: a 2017-es FitBalance-on Wellness kategóriában második helyezést ért el, 2018-ban a FitBalance Beach Bodyról szintén ezüstöt vihetett haza, ám a Scitec Muscle Beach 2018 után már egy aranyérem is bekerülhetett a vitrinbe.

Ezt a sort folytatva nevezett be a Superbodyra, ahol Wellness kategóriában szintén behúzta az első helyet. "A Superbody Magyarország legrangosabb testépítő versenye, itt olyan nagy nevek is versenyeznek, mint pl. a fehérvári Sántha Tomi is. A 2018-as versenyt Budapesten, a Vasas Jégcentrumban bonyolították le nagyon profi körülmények között, elismert, nemzetközi bírói stábbal és remek versenyzőkkel. Hatalmas öröm volt számomra, egyben hihetetlen, hogy sikerült ezt a versenyemet is megnyerni. Sokat készültem, és végre beérett a kemény munka, persze így is van még mit javítani!"

Kittivel ezután a felkészülésre terelődött a szó, illetve arra, hogy mennyi támogatást kapott ez idő alatt. "Minden vendégem, barátom segített pár jó szóval, de legtöbb köszönet két edzőmnek, Kiss Marcellnek és Kraft Andrásnak jár, akik minden reggel velem küzdöttek és segítették edzéseimet. Mellettük hálás vagyok Vörös Nikinek, aki pózolásban és diétámban segített, emellett barátnőként is támogatott, illetve Sántha Tominak, aki amellett hogy ő maga is készült a versenyre, folyamatosan biztatott és ellenőrizte formámat. És a legfontosabbak a családom, akik elviseltek stresszes napjaimon, és próbálták levenni a sok terhet a vállamról. Természetesen vőlegényem, Törteli Balázs is mellettem állt, aki profi bokszolóként tudja milyen egy versenyfelkészülés, végig kísérte utamat legnagyobb támaszomként."

Ezután a siker után kíváncsian kérdezősködtem a jövőről, hogy mi lehet a következő lépcsőfok Kitti karrierjében. "Jelenleg szeretnék egy kis pihenőt adni magamnak, hogy a szervezetem visszatöltődjön. Szeretném megszervezni az esküvőnket, hiszen áprilisban menyasszony lettem. Utána pedig visszaveszem a bikinit, ugyanis minden álmom, hogy külföldi versenyeken indulhassak. Emellett továbbra is sokat dolgozok, illetve egy kicsit visszaülök az iskolapadba is, a tanulást sosem lehet abbahagyni!"

A fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét is

A Superbody Magyarország legrangosabb testépítő versenye (Fotó: Gazdagh Szilvia)

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Közös énekléssel mondanak köszönetet az erőn felül dolgozóknak
  Közös énekléssel mondanak köszönetet az erőn felül dolgozóknak
 • Megállapodás született a magyar-horvát határmenti ingázásról
  Megállapodás született a magyar-horvát határmenti ingázásról
 • Holnap dönthet a parlament a rendkívüli jogrend meghosszabbításáról
  Holnap dönthet a parlament a rendkívüli jogrend meghosszabbításáról
 • Több mint 92 ezer az igazolt fertőzések száma Olaszországban
  Több mint 92 ezer az igazolt fertőzések száma Olaszországban
 • Már osztják a Béres Cseppeket az egészségügyi dolgozóknak
  Már osztják a Béres Cseppeket az egészségügyi dolgozóknak
 • KSH: a népesség közel egyötöde különösen veszélyeztetett
  KSH: a népesség közel egyötöde különösen veszélyeztetett
 • Koronavírus: újabb két halott, 65-tel emelkedett a betegek száma
  Koronavírus: újabb két halott, 65-tel emelkedett a betegek száma
 • Két koronavírus-fertőzött halt meg mára hazánkban
  Két koronavírus-fertőzött halt meg mára hazánkban
 • Hétfőtől kórházparancsnokok segítik a kórházak működését
  Hétfőtől kórházparancsnokok segítik a kórházak működését