4 évnél régebbi cikk

Fiatal és tapasztalt vállalkozók együttműködése Magyarországon!
Fehérvár Médiacentrum fotója
KDRIÜ
Fiatal és tapasztalt vállalkozók együttműködése Magyarországon!

Legalább 3 éve vállalkozó vagy? Vezetője vagy középvezetője vagy a cégnek? Szívesen megosztanád a tudásodat másokkal? Nyitott vagy új szemléletek befogadására? Szívesen dolgoznál együtt lelkes, fiatal vállalkozókkal?

A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség (KDRIÜ), mint az ERASMUS for Young Entrepreneurs program egyik hazai közreműködő szervezete várja olyan hazai, tapasztalt vállalkozók jelentkezését, akik szívesen dolgoznának együtt fiatal, pályakezdő vállalkozókkal. Nincs témaköri korlátozás, így bármilyen területen is dolgozol, a program lehetőséget biztosít egy nemzetközi együttműködés kialakítására.

A programban fogadó félként részt vevő vállalkozók, a program nyújtotta előnyöket kihasználva több hónapig egy motivált, új munkatárs segítségével fejleszthetik a vállalkozásukat, új szemléletet és külső nézőpontot bevonva a cég életébe. A közös munka során a fogadó fél megismerheti egy motivált pályakezdő ötleteit, illetve további előny, hogy a fiatal vállalkozóval való munka költségmentes.

Az együttműködéssel mindkét fél nyer, egyrészt új európai piacokat vagy üzleti partnereket ismerhetnek meg, másrészt eltérő üzletviteli módszereket sajátíthatnak el egymástól, sőt az együtt töltött idő egy hosszú távú nemzetközi partnerség kezdete is lehet.

A nyelvi akadályok sem jelenthetnek gondot, hiszen lehetőség van olyan fiatal magyar vállalkozó fogadására is, aki valamelyik környező Európai Uniós országban él. A program további előnye, hogy nincs iparágbeli megkötés, minden területről várnak fogadó vállalkozókat, legyen akár valaki kertész, pék, építési vállalkozó vagy programozó.

Ha szívesen venne részt fogadó félként a programban, ne habozzon felkeresni az Ügynökség munkatársát, Baráth Gabriellát a gbarath@kdriu.hu e-mail címen vagy a +36 20/917-2741 telefonszámon!

A programmal kapcsolatos további részletek és információk megtalálhatók az Ügynökség honlapján:
http://www.kdriu.hu/erasmus-fiatal-vallalkozoknak-az-europai-vallalkozoi-csereprogram/

http://www.kdriu.hu/erasmus-fiatal-vallalkozoknak-az-europai-vallalkozoi-csereprogram/, valamint a program hivatalos oldalán:
https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/. A programban résztvevők által írt beszámolókért, egyéb információkért keresse fel az Ügynökség Facebook oldalát.

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek