Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 18., 13:03
SportHakával fűszerezett Beach-rögbivel zárul a július AgárdonAgárdon zárul a 3 Lakes Beach Rugby Tour 2017. A hazai szakszövetség nyári versenysorozata a II. Velencei-tavi Ütős Fesztivál sportkínálatának egyik leglátványosabb elemeként kerül megrendezésre a Napsugár Strandon július 29-én.
2017. 07. 18., 10:55HírekElképesztő lesz a Star Wars Land2019-ben nyit Amerikában a Star Wars Land. A Disney sokat nem árult el a két helyen is épülő élményparkról – eddig. A napokban azonban megjelent az első videós látványterv.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 17., 16:45
Hírek,történelemMa van a magyar Királyi 17-es Honvéd Gyalogezred emléknapjaMa van az első világháborúban harcolt Magyar Királyi 17-es Honvéd Gyalogezred emléknapja. Tiszteletükre szerveztek hétfő délelőtt megemlékezést a Zichy ligetben. A jeles nap alkalmából a Fehérvár Televízió ma este műsorára tűzi Burján Zsigmond Csak még egyszer előre! című mozifilmjét , mely a gyalog...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 17., 11:50
Hírek,időjárásNagyon különös dolgot produkál a héten az időjárásÁltalános a döbbenet: várhatóan strandidő lesz a hétvégén. Ilyen ezen a nyáron nem sok volt, szóval mindenki nyomtassa ki ezt a cikket, kereteztesse be és akassza az irodája falára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 17., 11:44
Hírek,szúnyogirtásJúlius 20-án szúnyogirtás lesz SzékesfehérváronLégi kémiai szúnyogirtás lesz július 20-án csütörtökön Székesfehérvár területén. A gyérítés rossz idő esetén pénteken vagy szombaton történik meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 16., 23:03
Hírek,balesetKetten meghaltak, amikor lezuhant egy sárkányrepülő Fehérvár mellettLezuhant egy motoros sárkányrepülő vasárnap este Székesfehérvár mellett, a balesetben két ember meghalt - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 16., 19:43
HírekHogyan fogyok le tíz hét alatt? - Orsi naplója 10. befejező részA tíz hét eltelt, az eredmény kőbe vésve: négy kiló mínusz, egy nyaralás plusz!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 16., 16:45
Hírek,oktatásÍgy néz majd ki a Corvinus Egyetem székesfehérvári campusa – 1,5 milliárd lesz a végeAmi kívülről látszik majd: egy újabb pont a városban, ami szép és rendezett, ami pedig belülről: többcélú labor, tágas és jól használható előadóterem, valamint konferenciatermek. Itt vannak a látványtervek, és tényleg szép lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásEgymilliót is elkértek a semmiért a székesfehérvári vásárlóktól az online csalókAkad olyan átvert, akitől közel egymillió forintot csaltak ki az internetes bűnözők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tolvajSorozattolvaj Fehérváron: egy nappal korábban is lecsapott a Palotai úti táskarablóAz lett a székesfehérvári férfi végzete, hogy szinte azonnal használni kezdte a lopott bankkártyákat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 15., 18:26
Sport,fociA svéd példa: így kellene csendre inteni a gyermeke meccsén tomboló szülőtAz utánpótlásmeccseken a gyermekének megállás nélkül üvöltöző, a kapott utasításokkal homlokegyenest szembemenő "tanácsokat" kiabáló szülő minden edző legnagyobb rémálma. Svédországban már összefogtak a klubok a szülők megregulázása érdekében. Utánanéztünk, mi újság a hazai pályákon.
2017. 07. 15., 15:29SportVilág cikije: fél év alatt többet híztunk, mint amennyit fogytunkMegvan még az a két srác, akik januárban nagy lendülettel, hatalmas elképzelésekkel, részletes edzéstervvel és fejenként vagy 30 kiló súlyfelesleggel vágtak neki az évnek? Eltelt fél év, gondoltuk, mérleget vonunk és megnézzük, hogyan alakult a sorsuk, de leginkább a testük. Nem kellett volna... Fig...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 15., 12:58
Hírek,Az állatorvos válaszolValóban káros a fogtisztító jutalomfalat a kutyák számára?Sok mindent olvashatunk az interneten a kutyatartással kapcsolatban, rengeteg olyan fórumot találhatunk, ahol feltehetjük kérdéseinket, de nem mindig szabad elhinni az ott leírtakat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 13., 19:17
Hírek,tévéDaganatos betegségekből meggyógyult fehérvári fiatalokról készült filmFilmet forgatott Schéda Szilvia két daganatos betegségből meggyógyult fehérvári fiatalról. A Gyógyult utakon című dokumentumfilmet július 18-án mutatja be a Fehérvár Televízió.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 13., 11:04
Hírek,YouTubeWiz Khalifa a Youtube új királya, de vajon meddig?Már nem a Gangnam Style a legnézettebb videó a Youtube-on. Wiz Khalifa klipje (See You Again) vékonyan ugyan, de beelőzte a dél-koreai Psy 2012-es slágerét. A Despacito azonban mindkét videót lekörözheti hamarosan.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 12., 20:20
Hírek,SeusoÚjabb hét Seuso-kincs Magyarországon – 8,6 milliárd forintért érkezhettek visszaMindegyik jelenleg ismert Seuso-kincs hazatért. 2014-ben az első hét darab, most pedig a második, művészettörténeti szempontból még értékesebb rész került Magyarországra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 12., 13:04
HírekA terveknek megfelelően halad a Gaja-híd felújításaA héten a híd betonozása is elkezdődhet, a kivitelezők pedig hosszabbított műszakokban dolgoznak, hogy augusztus 14-e után vissza lehessen engedni a forgalmat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 11., 18:33
Hírek,gazdaság49 fehérvári magánszemély a NAV adóslistájánIsmét frissült a NAV szégyenlistája: a 10 millió forintnál nagyobb adótartozást felhalmozó több mint 3000 magánszemély között 49 székesfehérvári is szerepel. A listát böngészve – bár budapesti lakcímmel –, de egy Fehérváron jól ismert névbe is belefuthatunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 11., 12:36
Sport,fociA Hollywood FC vár a VidireEhhez azonban nem kell az Egyesült Államokba utaznia a piros-kék gárdának: az Európa Liga második selejtezőkörében a fenti becenévre hallgató észt Nõmme Kalju lesz az ellenfél. A balti állam bronzérmese nem ígérkezik könnyű akadálynak, a Vidi ellen már egy rutinos brazil gólvágót is soraiban tudhat ...
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,tömegközlekedésTöbb busz, kevesebb átszállás: így változhat a székesfehérvári menetrend januártólEzúttal elsősorban Alsóvárost, Maroshegyet és Fecskepartot érinti a kedvező változás. Az utazástervezőben már tesztelhető a 2025 januárjától bevezetésre tervezett menetrend.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,viharMávinform: fakidőlés miatt késések várhatók Fehérvár és Komárom közöttTöbb helyen is gondokat okozott az erős szél.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,autópályaEnnyivel drágul az autópálya-matrica jövőreKedden közzétették a magyar autópályákon 2025-ben érvényes e-matricadíjakat, szúrta ki a Portfolio.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 11., 12:12
Hírek,hőségKereken 40 fok – Tíz éves a fehérvári melegrekordMikortól kánikula a kánikula? Mi is az a hőhullám? Miért adnak ki piros riasztást, ha nagyon meleg van? Számos olyan kérdés, amire úgy általánosságban tudunk válaszolni, de a pontos definíciókat nem biztos, hogy ismerjük. No, meg azt sem feltétlenül tudjuk, mennyi volt hazánkban a valaha mért legfor...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 11., 02:52
Hírek,viharOrkán erejű szél pusztított SzékesfehérváronRitka erős szél és heves esőzés érte el hétfő este Székesfehérvárt. A váratlanul érkező vihar több helyen komoly károkat és fennakadásokat okozott. A Fecskeparton egy ház tetejét is megrongálta.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 10., 20:11
SportOlcsón látogatható a drága vizes vébéJúlius 14-én megkezdődik a már előkészületei alatt is hatalmas viharokat gerjesztő budapesti vizes világbajnokság. Nem kérdés, a július 30-ig tartó világverseny hazánk történetének legdrágább sportrendezvénye (14 milliárdról indult a költségvetés, becslések szerint most már 150 milliárdnál tart), mi...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 10., 12:37
Hírek,lecsóCsütörtökig lehet nevezni a Lecsófőző VigasságraJúlius 13-ig lehet jelentkezni az idei Lecsófőző Vigasságra. Aki kicsúszik a határidőből, annak sem kell aggódnia: augusztus 21-24. között is lesz még lehetőség a nevezésre.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!