5 évnél régebbi cikk

Roadmovie készült a fehérvári barbecue-csapat amerikai vébéjéről
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Patent Gasztrobár
Roadmovie készült a fehérvári barbecue-csapat amerikai vébéjéről

25 perces, jó hangulatú roadmovie készült a KGB (Katka Gergő Barbecue) csapat BBQ-vébéjéről. A Turanitz-testvérek és társaik nagyjából egy hetet töltöttek el Amerikában még tavaly októberben. A 102 indulóból végül 67. helyen végeztek.

Hosszú út vezetett a székesfehérvári barbecue-csapat tavaly októberi világbajnoki szerepléséig, amit mi is végigkövettünk. A KGB (Katka Gergő BBQ) útja valahogy így nézett ki időrendben:

Ezek után jutottak el október végén a tennessee-i Lynchburgbe, a meghívásos rendszerű világbajnokságra. A Jack Daniel's által támogatott gasztroversenyre 102 csapat nevezett, ezek közül a 67. helyen végeztek úgy, hogy az első negyvenbe csak amerikai társaságok fértek be. 

A KGB-sek néhány nappal a verseny előtt érkeztek Atlantába, innen hétszemélyes lakóautóval utaztak Lynchbburgbe. A nagyjából egyhetes amerikai kalandról roadmovie-t forgattak, amit csak most szúrtunk ki a Youtube-on. A 25 perces filmnek éhesen inkább nem érdemes nekiállni, bár úgy is remek szórakozás. A nagyon jó hangulatú filmet itt lehet megnézni:

A KGB világbajnoki szerepléséről itt írtunk részletesebben:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek