Életmód
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2018. 04. 24., 19:05
Utazás,munkaEz most a legmenőbb álláshirdetés – legyél hivatásos világutazó!Tiéd lehet a világ 2019-ben, ha sikerül bekerülnöd a World Life Experience-hez, a cég ugyanis tizenegy főállású utazót szeretne alkalmazni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 11., 10:57
Utazás3+1 tipp egynapos kiránduláshoz FehérvárrólTavasszal a legjobb kirándulni, Székesfehérvárról pedig számos kellemes úti cél elérhető 1-2 órán belül. Egynapos kirándulásokhoz gyűjtöttünk ötleteket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 07., 09:58
Utazás,turizmusTörténelem, gasztronómia és gazdag kultúra - Székesfehérvár egyre népszerűbb turisztika célpont!Évről évre népszerűbb turisztikai célpont Székesfehérvár – ez kiderült a március első napjaiban, az Utazás kiállításon ismertetett adatokból is: mintegy húsz százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 02. 23., 14:34
Utazás,vonatLEGO-mozdonnyal, LEGO-vonatjeggyel – különleges hétvége a kisvasúton Bár a program nem székesfehérvári, de mindenképpen igazai csemege és nemcsak a gyerekeknek: életnagyságú LEGO-mozdony közlekedik hétvégén a budapesti kisvasút felső szakaszán. Ráadásul azoknak a gyerekeknek, akik LEGO-kisvonattal érkeznek ingyenes lesz az utazás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 25., 12:17
Utazás,farsangNézz körül a leglátványosabb farsangi karneválokon!Nem kell messzire mennünk, a Velencei-tó partján is lesz igazi farsangi karnevál, ahogy azt már évek óta megszokhattuk. Február 10-én tartják. A nagyvilágban azonban már a héten megkezdődik a karneváli szezon, pillantsunk bele a legnagyszabásúbb mulatságokba!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 20., 13:17
Utazás,vasútUtazás bérlet nélkülNagy dobásra készül a MÁV. Jelenleg még tesztelés alatt áll a fejlesztés, de két útvonalon már használható az e-személyire tölthető bérlet. Az ezzel utazók egyelőre olyanok, mint a fehér holló, de úgy néz ki, hogy országosan is bevezetik ezt a fejlesztést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 16., 14:04
Utazás,ünnepKarácsony szállodábanEgyre elterjedtebb szokás szállodában tölteni a karácsonyt. De kik és miért mennek hotelba a szeretet ünnepén?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 07., 14:21
Utazás,Fehérvár 500Székestől Nándorig, avagy Fehérvártól Fehérvárig - kiránduljunk BelgrádbaSzerbia fővárosa, a másfél millió lakosú Belgrád a magyar történelemkönyvekben Nándorfehérvár néven szerepel. A hely Hunyadi János 1456-os győzelméről ismert és arról, hogy e fényes győzelemnek köszönhetjük a déli harangszót. Fehérvártól Fehérvárig az út hossza 403 kilométer a kertek alatt, de autóp...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 22., 10:05
Utazás,Fehérvár 500Téli örömök Karintiában - Síelés a napos AlpokbanHa azt kérik, mondjak egy téli zöldséget, akkor viccesen rávágom: sí-paradicsom. Ha viszont azt kérik, hogy mondjak egy síparadicsomot, akkor teljesen komolyan azt mondom: a Skiarena Nassfeld Karintiában. A szomszédos Ausztria több mint 20000 kilométernyi sípályájából és 3500 síliftjéből Karintiában...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 15., 09:55
Utazás,Fehérvár 500Hat mágikusan szép karácsonyi vásár, avagy hol adventeljünkHa elkezdjük beütni a Google keresőjébe, hogy advent, akkor az automatikus folytatás először Bécs, aztán Prága, Pozsony, Zakopane és Krakkó nevével folytatódik, ezekre keresnek rá leginkább a magyar internetezők. Ezek közül az fmc.hu szakírójának egyik kedvence a zakopanei, de mondunk másik öt titko...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 09., 09:05
Utazás,adventMelyik adventi vásárra utazzunk Fehérvárról?Két héten belül nyitnak a karácsonyi vásárok, ideje eldönteni, hol szeretnénk ráhangolódni az ünnepekre. Székesfehérvárról viszonylag hamar eljuthatunk a világhírű német vagy cseh adventi vásárokba, de akár az olasz kisvárosok ünnepi hagyományaiba is belekóstolhatunk. Vagy egyszerűen maradjunk ittho...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 08., 09:54
Utazás,Fehérvár 500Gyerünk izibe, Rezibe! FEHÉRVÁR 500 TIPP, avagy kinek ajánljuk Rezi várát? A Fehérvártól 113 kilométernyire, azaz másfél órányi autózásra fekvő helyet a várromantika kedvelőinek javasoljuk, kisgyerekekkel is teljesíthető kellemes sétát is tehetünk a várromhoz. Érdemes akár csak egy szombati kirándulásra is kiruccanni, de ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 01., 08:55
Utazás,Fehérvár 500Csak a teste - de hol a feje? Temetői séták, híres nyughelyekNovember elején a halottainkra emlékezünk. Tehetjük ezt kirándulva is. Keressük fel néhány híres ember sírját és ismerjünk meg néhány híres temetőt. A temető is lehet célunk, ha szépet, s értékeset akarunk látni.
2017. 10. 26., 15:00Utazás,kirándulás5 kilátó Székesfehérvár környékén, ahonnan érdemes körbenézniAz ősszel ezer színben pompázó természet magasból még gyönyörűbb. Székesfehérvár környéke pedig nemcsak természeti kincseket, túraútvonalakat és kirándulóhelyeket kínál bőséggel, de közelében több olyan kilátó is van, amit vétek lenne kihagyni. Íme az öt, amit jó szívvel ajánlunk, és hoztunk hozzáju...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 25., 10:52
Utazás,Fehérvár 500HelloWien, avagy ne csak adventre menjünk BécsbeAmi Budapestnek a János-hegy (527 m), az Bécs városának a Kahlenberg. A 483 méter magas hegy az osztrák főváros legmagasabb pontja. A Kahlenberg mindössze 223 kilométer Fehérvártól. A schönbrunni kastélyon, a Hofburgon és a Stephansdomon kívül egy vérbeli kirándulónak kötelező bécsi látnivaló ez is....
2017. 10. 21., 14:47Utazás,randiHova menjetek ősszel romantikázni? - A környék legjobb randihelyeiItt van az ősz, itt van újra... de valahogy nem úgy, ahogy elképzeljük. A húsz fok körüli nappali hőmérséklet és az állandó napsütés nem túl szokványos időjárás, így a tél közeledtével, ezért azt tanácsolom, mindenki élvezze ki amíg lehet. Segítségül összeszedtünk nektek öt randihelyet, amelyet mind...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 18., 12:51
Utazás,Fehérvár 500TOP 10 TIPP, avagy jó kis magyar fürdők, ahol melegvízben ücsöröghetszMagyarország a hévizek hazája és fürdőnagyhatalom. Ez a lista ismét csak szubjektív, a célja pedig az, hogy tippeket adjunk az fmc olvasóinak arra, hogy az őszi didergésben hol melegedjenek fel jó kis melegvizekben. Barlangfürdőtől a tófürdőig, törökfürdőtől a pincefürdőig minden van itt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 16., 14:57
Utazás,turizmusFehérvár ősszel is népszerű turistacélpontA nyárnak már rég vége, a turisztikai szezon azonban nem ért véget Fehérváron. Megújultak az állandó kiállítások, és folytatódnak a városnéző séták is. Halloween alkalmából a fehérvári rémtörténetekkel is megismerkedhetnek a látogatók.
2017. 10. 12., 18:56UtazásMár megint szerepel Fehérvár egy külföldi vlogger videójábanÉs ennek mi nagyon, nagyon örülünk. A belga-holland Guigui & Eli Travel vloggere augusztusban töltött családjával öt napot Magyarországon. A Balaton volt a fő bázis, de épp a legjobbkor, a Királyi Napok idején ellátogattak Székesfehérvárra is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 11., 11:01
Utazás,Fehérvár 500Combcsont a koponya szájában, avagy csontkápolna CsehországbanKutná Hora (régi német nevén: Kuttenberg) egy festői környezetű, 273 m magasan fekvő középkori város, mely 70 kilométerre fekszik Prágától keleti irányban. Világhírű a városka temetőkápolnája, ahol emberi csontokból készült bútorokat, csillárokat nézhetünk meg: 1511-ben az egyik kolostor novíciusa r...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 04., 10:54
Utazás,Fehérvár 500Hol gyilkolták meg az aradi vértanúkat? Avagy kiránduljunk a vesztőhelyreFEHÉRVÁR500 TIPP, avagy az aradi vértanúk emlékére kiránduljunk Aradra. Amúgy sincs messze, és majdnem autópályán mehetünk végig: a Fehérvár-Arad távolság mindössze 300 kilométer, nagyjából 3 óra alatt le is érünk a kivégzések helyszínére.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Juniális és múzeumok éjszakája. Lemaradtál valamelyik programról? Akkor lapozz bele a legfrissebb lapszámba, az heti újságban olvashatsz a háború okozta gazdasági hatásokról is. Jó böngészést!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Helló nyár! Szuper bulival indult a vakáció Fehérváron. A képgalériáért lapozz bele az újságba! Jó szórakozást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Süllyesztett körforgalom épült Palotavárosban. A közlekedést segítő, új forgalmi rend olykor kihívás elé állítja az autósokat, pedig csak figyelmesen és körültekintően kell(ene) közlekedni.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Érték az önkéntesség, virágba borult a belváros és van egy jó hírünk, a nyári szünetre kinyit a strand. Jó olvasását kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan kitör a vakáció, ezért összegyűjtöttük a városi, tábori kínálatot. Szemezgessenek a programok közül, kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Falazós rémálom az Igézőben, söpréssel az elődöntőben. A sejtelmes címek izgalmas tartalmakat kínálnak. Jó lapozgatást kívánunk!